Nemrég indult a márkád, vagy eddig simán tudtál létezni logó és arculat nélkül, mostanra azonban szükségessé vált egy Landing oldal számodra.

Ez szuper.

Viszont jól tudjuk, milyen nyomasztó lehet végig gondolni, mennyi apróságra van szükséged a Landingen kívül. Vegyük át, mi ne kerülje el a figyelmed! (És mi lesz amivel nem kell törődnöd.)

Tegyük fel, hogy az ötlet már megszületett.

  • Kiválasztottad a terméket (vagy szolgáltatást),
  • Végiggondoltad honnan terelsz majd forgalmat az oldaladra (pl. hirdetések),
  • Kitaláltad, hogyan szolgálod ki a vevőt (pl. űrlapot kitöltve kapcsolatfelvételre buzdítod, ajánlatkérésre ösztönzöd, terméket vásároltatsz vele, stb).

De mi az amit még össze kell szedned, át kell gondolnod ahhoz, hogy Landing oldalad legyen?

Először is el kell döntened, hogy megbízol egy ügynökséget, akik elkészítik helyetted, vagy nekivágsz sajátkezűleg.

Ha még nincs weboldalad, akkor kell vásárolnod egy domaint (pl. esztersutodeje.hu), hozzá tartozó tárhellyel (ahol majd a Landing oldal nyugszik, pont mint egy fájl a számítógépeden).

A Landing oldal készítésnek 3 fő stádiuma van:

  1. Szövegírás (vagy Te írod, vagy egy szövegíró írja meg Neked),
  2. Látványtervezés (ezt csak profi szinten alkalmazzuk, sajátkezűleg nem kötelező),
  3. és a Webes összerakás.

„Ahhoz, hogy látványtervem készüljön, szükséges hogy logót és arculati kézikönyvet adjak le?”

Számos weboldal készítő és marketing szakember gondolja úgy, hogy egy sikeres landing oldalhoz elengedhetetlen egy szép logó és jól meghatározott arculat. Mi másképp látjuk.

Landing oldal logó és arculat

Dr. Bodó Gergely oldalához nem volt arculati kézikönyvünk, mégis maradéktalanul elégedett a Landingjének látványvilágával.

A logó és az arculat segít abban, hogy a márkánk könnyebben megjegyezhető és beazonosítható legyen. Azonban rögtön le kell szögeznünk, hogy mindez ideális esetben is csak pár százalékkal növeli egy oldal hatékonyságát.

Mi azt valljuk, hogy a Landing elsődlegesen pénzkeresésre legyen alkalmas.

Ha ez pipa, gondolkodhatunk azon, hogy ezt a pár százalékos – látványvilágot összhangba hozó – optimalizációt is elvégezzük a márkánknál.

„Szóval a Landingemnek nem lesz logója és elbűvölő látványvilága?”

Dehogynem.

Amennyiben a Landing24-et bízod meg az új Landing oldalad projectjével, de nincs logód, akkor mi készítünk hozzá egy egyszerű, de célra tökéletesen megfelelőt.

Nem ez teszi majd ki az összes munkaidőnk jelentős részét (mivel csak arra fogunk törekedni, hogy a logó formái és színei harmonizáljanak az oldal többi elemével). – Cserébe ez Neked nem jelent plusz költséget, ajándékba kapod az oldal mellé.

Landing oldal látványterv

Azért bízol meg egy ügynökséget, hogy kifogástalan legyen az oldalad. Akkor is, ha nem volt korábban arculatod.

És mi a helyzet a látványvilággal? – Ugyanaz, mint a logóval. Ha nincs előre meghatározott arculatod és brand stílusod, akkor is szemet gyönyörködtető lesz az oldalad megjelenése.

Arculati kézikönyvet nem készítünk, de néhány kérdés segítségével felmérjük az igényeidet, és ezeket figyelembe véve hozzuk létre az oldal látványtervét. Az ilyen módon alkotott Landing oldal ugyanolyan látványos lesz, mintha egy előre definiált arculattal dolgoznánk.

Lehet épp a Landinged lesz a márkád identitásának alapköve.

Egy jól megtervezett Landing oldal lehet az első lépés a márkád arculatának felépítésében. A landing oldal látványvilágát a későbbiekben bátran használhatod a márkád látványalapjaként.

Összefoglalva,

ha szeretnéd, hogy a következő Landing oldaladnál (legyen az első, vagy a századik), kizárólag azzal kelljen törődnöd, hogy a kivitelező ügynökség néhány egyszerű kérdéseire válaszolj (minden mást pedig intézzenek el helyetted), akkor kérj ajánlatot tőlünk ide kattintva:
A Landing24 az év 365 napján örömmel várja a megkeresésedet >>

Ready. Set. Landing24.

Szólj hozzá a cikkhez: