#Vigyázz. #Kész. #Landing24.

“Eldöntöttem, szeretnék egy Landing oldalt, a kivitelezését pedig a Landing24 csapatára bízom. Hogyan tovább?”

– Először is engedd meg, hogy gratuláljak. Bár a közös munkánk izgalmas része még csak most következik, de a legnehezebb lépést máris letudtad.

“Mi most a teendőm?”

1. lépés:

Megszabadítunk az árajánlatkérés legbosszantóbb részétől

Örökre száműzheted a „biztosan mindent leírtam amit akartam?” érzést. Többszáz elemzett ajánlatkérésre alapozva létrehoztunk egy olyan árajánlat tervezető űrlapot, amiben vezetve, részletesen elmondhatod az igényeid. A legfőbb előnye – a precíz ajánlat mellett -, hogy olyan szempontokra is felhívja a figyelmedet, amire jó eséllyel korábban nem gondoltál.

2. lépés:

Ha kitöltötted az űrlapot, mi 24 órán belül csapatszinten feldolgozzuk azt, és árajánlattal válaszolunk.

Hiszünk abban, hogy egy ajánlat nem lehet légből kapott. Alapos elemzést igényel. Ezért legalább 2 kollégánk vizsgálja meg az űrlapunkon leadott válaszaidat, és végez egy alapszintű kutatást a témáddal és piacoddal kapcsolatban.

3. lépés:

Valószínűleg ezt a lépést átugorhatjuk (de ha mégse…)

2021, 2022, és 2023 átlaga alapján 10-ből 7db kiküldött ajánlatunk kérdés nélkül elfogadásra került. Ha a tiéd mégis a maradék 3-ba tartozna, a hét bármely napján elérhető ügyfélszolgálatunk segít megválaszolni a felmerülő kérdéseidet, tisztázandó szempontjaidat.

4. lépés:

K-I-V-I-T-E-L-E-Z-É-S

A közös munkánk minden lépését részletesen leírjuk majd az ajánlatunkban. Addig is röviden: Egy kollégánk szöveget ír (sőt, komponál) az oldaladhoz, egy másik szemetgyönyörködtető látványt “fest” hozzá, egy harmadik pedig mindezt megvalósítja weben, és elvégzi a szükséges programozási munkálatokat.

Készen állsz?

A tervező kitöltése kb. 5-10 percet vesz igénybe,
teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

ui.: Most, hogy a végére értél az oldalnak ..
Te is azt szeretnéd, hogy mindenkit cselekvésre ösztönözz, aki tetőtől talpig elolvassa a Landing oldaladat, igaz? 🙂 Akkor ne habozz!