#Vigyázz. #Kész. #Landing24.

“Eldöntöttem, szeretnék egy Landing oldalt, a kivitelezését pedig a Landing24 csapatára bízom. Hogyan tovább?”

– Először is engedd meg, hogy gratuláljak. Bár a közös munkánk izgalmas része még csak most következik, de a legnehezebb lépést máris letudtad.

“Mi most a teendőm?”

1. lépés:

Megszabadítunk az árajánlatkérés legbosszantóbb részétől

Örökre száműzheted a “biztosan mindent leírtam amit akartam?” érzést. Többszáz elemzett ajánlatkérésre alapozva létrehoztunk egy olyan árajánlat tervezető űrlapot, amiben vezetve, részletesen elmondhatod az igényeid. A legfőbb előnye – a precíz ajánlat mellett -, hogy olyan szempontokra is felhívja a figyelmedet, amire jó eséllyel korábban nem gondoltál.

2. lépés:

Ha kitöltötted az űrlapot, mi 24 órán belül csapatszinten feldolgozzuk azt, és árajánlattal válaszolunk.

Hiszünk abban, hogy egy ajánlat nem lehet légből kapott. Alapos elemzést igényel. Ezért több kollégánk vizsgálja meg az űrlapunkon leadott válaszaidat, és végez egy alapszintű kutatást a témáddal és piacoddal kapcsolatban.

3. lépés:

Valószínűleg ezt a lépést átugorhatjuk (de ha mégse…)

2021 és 2022-ben is 10-ből 7db kiküldött ajánlatunk kérdés nélkül elfogadásra került. Ha a tiéd mégis a maradék 3-ba tartozna, a hét bármely napján elérhető ügyfélszolgálatunk segít megválaszolni a potenciálisan felmerülő kérdéseidet, tisztázandó szempontjaidat.

4. lépés:

K-I-V-I-T-E-L-E-Z-É-S

A közös munkánk minden lépését részletesen leírjuk majd az ajánlatunkban. Azonban röviden: Egy kollégánk szöveget ír (sőt, komponál) az oldaladhoz, egy másik szemétgyönyörködtető látványt “fest” hozzá, egy harmadik pedig mindezt megvalósítja weben, és elvégzi a szükséges programozási munkálatokat.

Készen állsz?

A tervező kitöltése kb. 5-10 percet vesz igénybe,
teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

ui.: Most, hogy a végére értél az oldalnak ..
Te is azt szeretnéd, hogy mindenkit cselekvésre ösztönözz, aki tetőtől talpig elolvassa a Landing oldaladat, igaz? 🙂 Akkor ne habozz!