Ünnepi ügyfélszolgálat: hello@landing24.hu // +36 30 971 0135

hello@landing24.hu // +36 30 971 0135

1 évre zárva:
‘Landing varázslat’

évzáró csomag

A Landing varázslat 2024 decemberében visszatér!

Nekik már évek óta mi készítjük a Landing oldalaikat:

Várj, még mielőtt tovább olvasod ezt az oldalt:

Előfizetés mentes övezet

Ha egyszer beszerzed a Landing24 tananyagait azzal örökös hozzáférést váltasz ki magadnak.
MOST van a legjobb idő arra, hogy elkezdj Landing oldalakat készíteni.
Olvasd tovább ezt az oldalt, és bemutatjuk mivel készültünk az évente mindössze egyszer megrendezésre kerülő akciónkban.

Figyelem, ajánlat lezárva:

A Landing24-nél évente csak egyszer tartunk markáns akciót. Legközelebb 2024 decemberében.

Figyelem, ajánlat lezárva: A Landing24-nél évente csak egyszer tartunk akciót. A következőt 2024 decemberében.

Mit tartalmazott a „Landing varázslat” összeállítás?

Landing oldal készítő tananyagok

2024 legnagyobb lehetősége. A legjobb tananyagunk, amely mindössze 10 nap leforgása alatt megtanít olyan Landing oldalakat készíteni, mint amilyeneket még a legtöbb kivitelező ügynökség sem tudna. A jövőd most íródik, rajtad áll milyen sztori kerül a papírra.

Az ára (az év bármely más napján): 98.900 Ft + áfa

Vállalkozói Arculatkészítő Tananyagok

A Landing24 névelődjének, a Photoshop Felhőnek bestseller csomagja. A segítségével egy 7 napos tematikán keresztül haladva megtanulhatod elkészíteni a vállalkozásodhoz szükséges összes grafikát, például hirdetésképeket, vagy a logódat … És ami talán a legfontosabb: A 2 tananyagot kombinálva a Landing oldalaid nem csak meggyőzőek, de szuperlátványosak is lesznek.

Az ára (az év bármely más napján): 98.900 Ft + áfa

Nézd! Ő is ezekből tanult:

Az ügyfeleink kedvence:
SOS Landing sablon

Gyűlöljük a sablonokat a kreativitás korlátjuk miatt. Éppen ezért készítettünk egy olyan eladásra fókuszáló Landing oldal sablont, ami áttöri a szokványos sablonok alkotta falakat. Ha szorít az idő, 1 óra alatt összekattintgatod a Landingedet. Csak írd át a szövegeket a sajátodra, dobj fel pár fotót hozzá, és töröld a fölösleget. Ajándék használati útmutató videóval.

CSAK MOST* elérhető. Az értéke: 29.900 Ft + áfa

*Az „SOS Landing sablon” kizárólag évente egyszer, a ‘Landing varázslat” ajánlat keretein belül szerezhető meg.

AI Landing szövegírás

Az új kor megérkezett a Landing oldalak világába, és kész letarolni az egész iparágat.

A Mesterséges Intelligencia a világ legszebb dallamát játssza, ha ügyesen forgatod a pálcádat – mint egy karmester. A közönséged fájó pontjaira könyörtelenül rámarkoló üzenetek, vevők szívét elcsábító címsorok, érzelmekre alapuló visszautasíthatatlan ajánlatok, a racionális elmét megszólító gondolatok. – Ezt mindet (sőt egy egész Landing szövegét) képes leszel megír(at)ni, ha elsajátítod a tőlünk tanultakat.

Fontos: Ebből a tananyagból nem azt tanulod meg, hogyan használj egy AI programot (mint pl. a ChatGPT-t). A tananyag a Landing oldal szövegírásának metodológiájáról szól, amihez bármilyen AI szövegíró szoftvert használhatsz. A videókban Google Bard-ot, és ChatGPT V4-et használunk, melyekhez a parancsok univerzálisak.

Figyelem, még fontosabb: A tananyagban elhangzottakból képezzük a Landing oldal kivitelező kollégáinkat. Tehát más tréning cégekkel ellentétben mi nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is. Több ügyfelünk szerint „olyan Landing24-es” lett az oldalának végeredménye. – Na vajon miért? 😉

Az AI Landing szövegírás csomag publikusan még nem vásárolható meg, csak kizárólag ebben az ajánlatban. Az elmúlt 1 évben néhány kiválasztott és a kollégáink férhettek hozzá. A hamarosan megjelenő ára nettó 49.900 Ft lesz.

A 4 csomag összértéke:

nettó 277.600 Ft*

*Ami nem egy véletlenszerű hatásvadász szám. Ha az év bármely más napján szeretnéd megvenni, akkor összesen ennyit kellene fizetned értük. A Landing24 évente csak egyszer tart markáns akciót, akkor viszont kihagyhatatlan módon.

‘Landing varázslat’ évzáró csomag: mindössze 98.900 Ft+áfa

Ha van időpont, amikor IGAZÁN megéri Landing oldalakkal forradalmasítani a cégedet, az MOST van.

Mikor lesz legközelebb nyitva az ajánlat?

2024 decemberében újra nyitjuk a kapukat.

„Meg lehetne fejelni még valamivel?”

Jó, de csak mert karácsonyi hangulatunk van. 🙂 Ez mind azonnal elérhető ajándék:

Támogató közösség
(zárt Facebook csoport)

Korlátlan mennyiségben kérdezhetsz a zárt FB csoportunkban. Ahol rajtam (Varga Bertold) kívül 2500 hozzád hasonló vállalkozó áll készen arra, hogy segítsen, ha elakadnál vagy kérdésed van.

Landing24 grafikai sablonkönyvtár

Az évek alatt jópár sablonunk összegyűlt, amik egy-egy grafika elkészítését pörgetik jelentősen fel. Pl.: Hirdetéskép sablonok, posztkép, Insta sztori, Facebook header, esemény borító, ajándékutalvány, szórólap, és sok más.

Gyorstalpaló videó a
világ legegyszerűbb videóvágójáról

Az Premier Rush ugyanattól a gyártótól származik mint a Photoshop, és hasonló is a kezelőfelületük.

A program egy rövid bemutató után elképesztő egyszerű, de mégis látványos végeredményre képes.

3 puska
és térkép

Ha elakadtál, csak pillants rá a tananyagokhoz gyártott (nyomtatható) puskákra.

Segítenek megtalálni az eszközöket, gyorsbillentyűkről súgnak, és az egyiken egy komplett grafikakészítési útmutató is található.

#Ki fog tanítani Téged?

Szia! Varga Bertold vagyok, a Landing24 alapítója.

Korábbról már ismerhetsz a Photoshop Felhő égisze alól, ez volt az a márkám, amibe mindössze 16 évesen vágtam bele, és 6 éven át oktattam vállalkozásoknak azt, hogyan készíthetik el saját maguknak a grafikáikat Photoshopban.

Most erre a tapasztalatomra építve, a piaci normákat ismét ledöntve, arra vállalkozok, hogy megtanítalak Téged olyan Landing oldalakat készíteni, mint amiket mi is gyártunk az ügynökségemmel (Landing24) nap mint nap!

Neked is sikerülni fog, ígérem!

Várom, hogy együtt dolgozzunk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Semmi gond!

Egy zárt Facebook csoportban kapsz korlátlan segítségkérési lehetőséget, ahol a rettentően jófej közösségen kívül én is (Bertold) minden esetben válaszolok a kérdésedre (általában 1 óra alatt).

Soha senkit nem nézünk le azért, mert elakad. Ha rövid időn belül többször is kérdeznél, akkor is ugyanolyan lelkesedéssel mutatjuk Neked az utat! 🙂

Megrendelés után AZONNAL megérezik hozzád minden tananyag és bónusz hozzáférése EMAILBEN. Ebben találsz linket a belső felületünkhöz, a tananyagközponthoz.

Ide egy email cím és jelszó párossal tudsz belépni. Előbbi a vásárláskor megadott címed lesz, utóbbi egy automata generálás eredménye, amit mi nem látunk. Természetesen később bármelyik adatodat megváltoztathatod.

(Minderről természetesen a köszönőlevélben részletesen tájékoztatunk!)

Először is köszönöm, hogy ilyen hűséges ügyfelünk vagy!

Az AI Landing szövegírás és az SOS Sablon csomag számodra is jár, ajándékba! Automatán jóváírjuk a fiókodban őket!

Hálásak vagyunk amiért nem vártad meg az év végi akciónkat, és teljes áron szerezted be a tananyagot. Ha 2023 novemberében vagy decemberében vásároltad meg a Landing oldal készítő csomagot, akkor a Landing varázslatban található további tananyagokat december 30-án 23:59-kor automatikusan jóváírtuk a tanulói fiókodban.

Ezzel kapcsolatosan további teendőd nincs, csak jelentkezz be, és kezdd el a tanulást az újonnan hozzáadott csomagokból is! Ezúton is köszönjük, hogy „akciómentes” időszakban is hűséges ügyfelünk vagy!

Csúcs! Ezek szerint Te visszatérő ügyfelünk vagy. Gratulálok!

A ‘Landing varázslat’ hiányzó csomagjait az ügyfélszolgálatunkon keresztül tudod megrendelni, és átutalással rendezni nettó 68.900 Ft-os áron.

Ünnepi elérhetőségek (reggel 8-tól este 10-ig):
+36 30 971 0135 / hello@landing24.hu

A ‘Landing varázslat’ csomagokba tartozó 4 tananyag ára egyszeri díj. Sem a következő hónapban, sem 1 év múlva, sem máskor nem terhelünk újra.

Egyszer kell kifizetned, és örökké a tiéd marad.

Fizetés bankkártyával, online, melyről áfás számlát kapsz (azonnal, automatán). Elszámolható céges költségként, tehát levonható az adóalapból. Ezért javasoljuk a céges bankkártya használatát (de a magánnal is fizethetsz).

Sikeres tranzakció után azonnali hozzáférést kapsz mindenhez!

A Landing24 kollégái az ünnepek alatt pihenőt tartanak. Azonban én (Berti) rendkívüli ügyeletet tartok minden nap reggel 8-tól este 10-ig.

Ha kérdésed van az oldal tartamával kapcsolatban csak keresd az ügyfélszolgálat számunkat, amely átirányít majd hozzám: +36 30 971 0135 vagy írj emailen a hello@landing24.hu email címre, és 2 órán belül válaszolok.

Naná!

Nálunk a vevő vagy elégedett, vagy nem fizet semmit.

Ha nem váltottuk be az ígéreteinket, a belső felületünkön 30 napon belül egyetlen kattintás, kérdezősködés nélkül vissza tudod igényelni a csomag teljes vételárát.

„Ki vállalja a felelősséget, ha valami nem az ígértek szerint alakul?”

„Ki vállalja a #felelősséget, ha valami nem az ígértek szerint alakul?”

Vitamentes garancia!

A nagy ígéretek könnyen üres szavakká válhatnak, ha nem azt kapod amire számítottál az itt leírtakból. Ezért én, Varga Bertold megígérem és garantálom neked, hogy megtanulsz landing oldalakat készíteni!

Ha nem, akkor a belső felületünkön 30 napon belül egyetlen kattintással vissza tudod igényelni a csomagod teljes vételárát. Nálunk vitának helye nincs. Nem kell indokolnod, és nem nézünk rád csúnyán, ha így döntenél! 🙂

Visszajelzések a Landing oldal tananyagról:

Visszajelzések a Vállalkozói
Arculatkészítő tananyagokról:

Kilépsz a fényre, vagy árnyékba bújsz?

Dönts most! De ne arról, hogy kell-e ez a csomag…

Hanem arról, hogy elkezdesz-e úgy ajánlatot prezentálni pont úgy, mint a „nagyok” teszik? Hogy olyan Landing oldalad lesz-e, mint Nekik? Hogy learatod-e úgy a piacod, mint ők teszik?

És arról, hogy a jövő évi céljaid is egy poros fiókban, beteljesedetlen álomként-, vagy mint egy legendás történetként érnek véget?

Dönts most, vagy halogass még évekig!